Medewerkers

Door het kleinschalige hebben wij een klein team met vaste gezichten. Inge en Jan zijn altijd aanwezig. Zodra het melken klaar is gaat Inge aan de slag met het stukje zorg. Jan doet het boerderij werk en geeft graag hulp en gezelschap van de deelnemers. Inge is gediplomeerd in gespecialiseerde zorg en heeft haar HBO Jeugd- en gezinsprofessional tevens afgerond en is SKJ gecertificeerd.

Onze kinderen helpen ook maar al te graag mee op het bedrijf. Tom helpt het liefst op het melkvee bedrijf, maar draait zijn hand niet om voor het smeren van een boterham. Demi is dol op de combinatie zorg en melkvee, neemt graag deelnemers mee om nieuwe dingen te leren. Je komt Demi en de deelnemers dan ook overal op het erf tegen, niets is te gek. Demi volgt de opleiding HBO social work. Sam is altijd opzoek hoe het de beestjes nog meer naar hun zin te maken, uren met een kip in de weer is voor haar geen probleem en leert de deelnemers te genieten in het hier en nu.

2 keer per week, als de auto van Corry aankomt verzamelen de katten zich onder het afdak en wachten geduldig op een kroel van haar, maar op het terras in tuin is Corry nog niet uit geknuffeld, hier wachten de honden allemaal op een aaitje van onze vrijwilligster.

Onze gediplomeerde kracht Wendy komt ons twee dagen in de week ondersteunen. Wendy werkt graag met mensen en geniet van het buiten zijn en de dieren, ook al is dit volledig nieuw voor haar. Het is mooi dat ze de dagelijkse dingen op het gebied van de boerderij, door de kennis van de deelnemers verder kan ontwikkelen. Wendy werkt ook nog op een dagbesteding. Dit resulteert in nieuwe inzichten en idee├źn, waar wij allemaal zeker voor open staan.